Referencie - Zuzka Sabová

Zuzka Sabová Leto 2024

Leto s Premier Aquatics bolo to najlepšie rozhodnutie, aké som mohla urobiť. O lete v Amerike som premýšľala už veľmi dlho, ale poznáte to, strach má veľké oči, ale tento rok som sa na ten strach vykašľala a konečne vycestovala, pretože keby to neurobím teraz, tak nikdy. To neskutočné množstvo zážitkov, skúseností a priateľstiev, čo vám to vie dať je na nezaplatenie.

Áno, klamala by som, ak by som tvrdila, že to bolo od začiatku všetko ružové. Zvyknúť si na nové prostredie, na zdieľanie spoločného apartmánu s ľudmi zo sveta, americkú mentalitu a prácu ti možno zo začiatku potrvá, ale ver mi, nie je to nič, čo by si nevedel/a zvládnuť. Práca na bazéne bola úplne super a o tom, že som mala najlepšieho supervízora už ani nehovorím. Spoznala som veľa skvelých ľudí, ktorí sa stali môjmu srdcu blízky. Som im veľmi vďačná, za všetku podporu, ktorú mi počas môjho pôsobenia na bazéne dali. Rozhovory, zábava, vodné bitky či kopec jedla z poolparties, aj toto všetko ťa môže na bazéne čakať. Len nezabúdaj, taký bežný deň na bazéne môže byť aj miestami trochu nudný, preto odporúčam dobrú knihu, či dobrý podcast do uší.

Samozrejme po tej pracovnej časti následovalo cestovanie, na ktoré sme sa, samozrejme, s mojou skupinkou veľmi tešili. Začali sme pri krásnych Niagárskych vodopádoch a Toronte v Kanade a pokračovalo to na Miami, a našu konečne vytúženú plavbu po Karibiku. Sama som neverila tomu, čo všetko sme schopní vidieť za taký krátky čas, ale keď sa chce všetko sa dá, aj keď to úprimne nebolo vždy jednoduché.

Po plavbe nás čakalo ešte západné pobrežie, Las Vegas, či roadtrip do Antelope Canyon a Grand Canyon, no a naše americké dobrodružstvo sme ukončili v San Franciscu a LA.

Nakoniec by som chcela len dodať a povzbudiť každého jedného z vás, ktorí si práve čítate tieto recenzie a uvažujete nad letom v Amerike: CHOĎTE DO TOHO!

Možno to nebude vždy ľahké, už len tá predstava byť bez rodiny tak dlho a na druhej strane zemegule nie je príjemná, ale bude to nezabudnuteľné leto aké môžete zažiť. Nikto za vás ten jeden potrebný krok z komfortnej zóny neurobí a koniec koncov, nikdy neviete čo alebo kto vás na tej druhej stane zemegule čaká.
Good luck!

Všetky referencie

Povedz nám svoj príbeh!

Máš k letu v USA tiež čo svetu povedať? My myslíme, že určite áno! Zanechaj budúcim študentom, ktorí sa rozhodujú vycestovať odkaz. Inšpiruj, influencni, podpor ich! Napíš nám, ako sa v tom JúEsEj počas leta páčilo Tebe. A naozaj nič nevynechaj, nech vedia čo môžu od leta v Premier Aquatics očakávať #keepitreal. Pokiaľ bude tvoj príbeh fakt super, určite ťa odmeníme!

Referencie za leto 2024 coming soon...

 info@premieraquatics.sk